icon

Srpski

icon

Srpski

Najbolji prodajni CRM

za optimalne procese u celokupnom lead procesu

Illustration

Započnite besplatni probni period od 21 dan

Freshsales

Freshsales je potpuno rešenje za automatizaciju prodajnih timova. Pruža sve što je prodavcu potrebno — privlačenje kvalitetnih potencijalnih klijenata, uključenje u kontekstualne razgovore, sklapanje poslova na osnovu uvida zasnovanih na veštačkoj inteligenciji i negovanje odnosa sa kupcima. Uz integrisani e-mail, telefon i chat, Freshsales daje prodajnim timovima više vremena za prodaju automatizacijom procesa i povećava efikasnost i produktivnost u njihovim svakodnevnim aktivnostima. Sa Freddy AI, prodavci mogu da steknu uvid u najbolje ponude na koje treba da se fokusiraju i preduzmu sledece korake. Preduzeća mogu da naprave sledeći korak napred ka moćnom upravljanju pipeline-om uz Freshsales.

Ako vam je potrebno rešenje za vaše marketinške timove da organizuju informacije o klijentima, personalizuju i automatizuju email kampanje i pronađu prave prilike za prodaju, onda Freshsales Suite odgovara Vašim potrebama. To je sve-u-jednom rešenje za prodajne i marketinške timove. Pruža automatizaciju prodajnih snaga, automatizaciju marketinga, chat i telefoniju za visoke rezultate u jednom rešenju.

Zainteresovan sam za*

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.

Registracijom putem „ISPROBAJTE BESPLATNO“ prihvatate naše uslove korišćenja i politiku privatnosti.

Preko 15 000 kompanija svih veličina oslanjaju se na Freshsales

Illustration
Illustration
Illustration

Lead menadžment

Prikupite sve informacije i aktivnosti centralno

Pronađite sve informacije o potencijalnom kupcu u jednom alatu. Integrisane procene potencijalnih klijenata i automatsko obogaćivanje profila putem društvenih mreža daju vam sveobuhvatnu sliku vaših potencijalnih klijenata u bilo kom trenutku. Možete ih automatski dodeliti prodavcima na osnovu teritorije ili drugih kriterijuma. Pronađite sve zadatke, beleške, sastanke i dokumente u okviru kontakta.

  Procena lead-a
  Automatsko dodeljivanje vodećih mesta prodavcima ili timovima raspoređenih po oblastima
  Imenovanja, zadaci, beleške, datoteke
  Pametni oblici (od Veb-do-Lead-a)
Illustration

Pogodnosti telefonije

Profesionalno upravljanje pozivima olakšava komunikaciju

Pozivi direktno iz CRM-a omogućavaju vam da imate kompletnu evidenciju i istoriju sa kontaktom. Dodatne opcije poput automatskog snimanja, preusmeravanja poziva i personalizovanih poruka dobrodošlice i sekretarice povećavaju spoljnu profesionalnost i pružaju vašem timu veći komfor.

  Prosleđivanje poziva
  Poruke dobrodošlice i govorne pošte
  Izveštaji o aktivnostima
  Automatsko snimanje
Illustration

Prepoznajte posetioce u realnom vremenu

Prepoznajte posetioce vaše veb stranice i otkrijte potencijal

Možete pratiti potencijalne klijente na svojoj veb lokaciji u realnom vremenu i preduzeti prave akcije na osnovu njihove aktivnosti. Ako znate šta ih zanima, osnova za razgovor ili izbor kampanje je mnogo usmerenija.

  Vremenski sled aktivnosti
  Segmentacija zasnovana na ponašanju
  Procena lead-a
Illustration

Pipelines prodaje

Kod Freshsales-a ponude se mogu prikazivati i procenjivati u različitim fazama

Vizuelno dobro pripremljen pajplajn za poslove omogućava kontinuirani pregled svih faza i poslova u njima. Ako se status posla promeni, može se jednostavno prebaciti u sledeću fazu pomoću prevlačenja i ispuštanja.Takođe, dostupna su detaljna izveštavanja i razni pajplajni koji pokrivaju sve zadatke u kompaniji.

  Mobilna aplikacija za brzi pristup
  Izveštavanje o ciklusima prodaje i vremenima zatvaranja
  Prikaz liste i toka prodaje
Illustration

Najbolja integracija mejlova

Pošaljite user-frendli mejlove i pratite uspeh

Ne samo da se dolazeći mejlovi kao i njihovi atachmenti mogu sinhronizovati u Freshsales-u, već se sinhronizuju i kampanje odlazne pošte, sa potencijalnim klijentima ili kontaktima. Možete čak da pratite stope otvaranja, stope klikova itd. i učinite naredne mejlove uspešnijim pomoću A / B testova.

  Matrice mejla
  Dvosmerna sinhronizacija
  Timski inbox
Illustration

Analize, prognoze i izveštaji

Svi detalji o trenutnim brojkama, podacima i prognozama, na jednom mestu

Pravi način za evaluaciju u prodaji Freshsales-a je vaša individualna kontrolna tabla izveštaja. Sledeća opcija su prilagođeni izveštaji, koji se takođe mogu pripremiti vizuelno i automatski poslati u redovnom ciklusu. 

  Izveštaji o prodajnim aktivnostima
  Linije trenda - izveštaji
  Izveštaji o brzini i ciklusima prodaje
  Analize i prognoze prodaje
Illustration

Inteligentni workflow

Završite više za manje vremena uz pomoć individualne automatizacije workflow-a

Sa Freshsales-om možete ažurirati ili menjati polja jednostavnim okidačem, pokretati mejlove na određenim događajima ili postavljati naredne zadatke.Sve je ovo deo prilagodljivog workflow-a, koji štedi vreme i rad vama i vašem timu.

  Pokazatelji mejla
  Dvosmerna sinhronizacija
  Timski inbox
Illustration

Integracije

Koristite svoje omiljene aplikacije i programe uz prodaju novih proizvoda

Ne samo da se celokupno Freshworks okruženje može jednostavno povezati, već i mnoge druge vaše omiljene aplikacije, kao što su Google kalendar, Zapier i MailChimp. Takođe je moguće pratiti aktivnosti posetilaca veb stranice direktno u CRM-u, pomoću skripti i segmenata. 

  Zapier
  Google kalendar
  MailChimp
  Hubspot - Marketing
Illustration

Da li su vas ove funkcije uverile u vrednost našeg proizvoda?

Onda započnite test fazu besplatno!

CRM za sve kompanije - od malih do velikih

Od novoosnovanih preduzeća do velikih korporacija - svi imaju benefite od funkcionalnosti Freshsales-a

CRM za mala i srednja preduzeća

Freshsales pomaže SME-ovima da organizuju podatke o kupcima ukoliko vam Eksel i Notes zakažu. Tako nećete propustiti ni jednu priliku za prodaju i moći ćete efikasno da organizujete svoje nabavke. Takođe vam pružamo podršku 24/7 i nudimo mobilnu aplikaciju tako da CRM-u možete pristupiti bilo gde i bilo kada.I verovatno najvažniji aspekti za mala i srednja preduzeća: Freshsales je pristupačan i skalabilna. Kako rastete, možete proširiti bilo koju funkcionalnost u asortimanu proizvoda Freshworks po potrebi.

CRM za velike kompanije

Freshsales omogućava zajedničku bazu podataka i informacija za sve vaše potencijalne kupce, bez obzira na državne granice ili institucije.Svaki zaposleni koji je obavešten o potencijalnom klijentu može u bilo kom trenutku da pregleda istoriju, poput prepiske i telefonskog saobraćaja. Važno je da šefovi odseka i direktorii imaju stalan pregled učinka i ključnih figura.

Preko 50 000 kompanija svih veličina oslanja se na freshworks solutions

Illustration

Često postavljana pitanja o Freshsales-u

 • Koliko dugo će mi besplatni demo biti dostupan?

  Nakon registracije, besplatni demo dostupan je 21 dan. Za to vreme možete pristupiti svim funkcijama Freshworks CRM-a. Po završetku probnog perioda, možete ili odabrati plan ili ga jednostavno nećete produžiti. Tada će se vaš nalog automatski izbrisati.

 • Da li mi treba kreditna kartica za besplatni demo?

  Ne, nije vam potrebna kreditna kartica za besplatni demo. Jednostavno se registrujte i započnite, bez ikakvog rizika!

 • Mogu li se prebaciti između planova u bilo kom trenutku?

  Da, svoj nalog za Freshworks CRM možete prebaciti na druge planove. Nadogradnja je moguća u bilo kom trenutku i aktivna je odmah nakon potvrde. Možete da pređete na svoj korisnički račun pod „Uslužni planovi“ i da se jednostavno uvek prijavljujete na željeni plan, početkom svakog meseca.  

 • Postoje li dodatni troškovi?

  Ne, nema dodatnih troškova!

 • Da li su moji podaci sigurni?

  Sigurnost vaših podataka shvatamo vrlo ozbiljno. Naši serveri se nalaze u modernom data centru koji je u skladu sa smernicama EU Safe Harbor. Pored toga, garantujemo da je naš softver uvek u skladu sa najnovijim bezbednosnim standardima.

 • Koliko traje ugovor?

  Ugovor možete obnavljati na mesečnom ili godišnjem nivou.

 • Ne želim da nastavim da koristim Freshsales - kako funkcioniše raskid?

  Ako želite da otkažete svoj Freshworks CRM, to možete učiniti na svom korisničkom računu pod „Uslužni planovi i obračun“. Raskid se primenjuje od sledećeg obračunskog perioda.

Vaše prednosti kod nas kao partnera

Kao omiljeni prodajni partner Freshdesk-a, najbolji smo partner za i implementaciju vašeg projekta.

Konsultacije

Biće nam drago da vas posavetujemo oko izbora pravih Freshworks alata za vašu kompaniju, kao i oko povezanih aplikacija i integracija.

Facility

Pored besplatnih usluga podrške 24/7 iz sedišta na engleskom, mi, kao preferirani partneri, nudimo i pristupačne lokalne kontakte i stojimo uz vas i savetima i delima.

Stalna podrška

Uvođenje i postavljanje novih sistema uvek je težak poduhvat. Aktivno vas podržavamo i osiguravamo optimalno podešavanje u vašoj kompaniji, kao i prihvatanje novog sistema od strane vaših zaposlenih.

Pojedinačni dodaci i aplikacije

Ponekad standardne funkcije nisu dovoljne - znamo to. Ako imate posebne zahteve, naši programeri rado će se pobrinuti za željene dodatne funkcije pomoću pojedinačnih aplikacija.

Individualne integracije

Da li želite da kombinujete Freshvorks alat sa postojećim softverom? Nema problema, obezbeđujemo neometanu primenu.

Isprobajte Freshsales besplatno ...

.... i dozvolite da vas uverimo u naš kvalitet, raznovrsnim funkcijama i korisničkom interfejsu!